Online marketingbureau Google Premier Partner

Hvad betyder det egentlig, at dit marketingbureau er Google Premier Partner? 

Hvad er ‘Google Premier Partner’?

Google tilbyder Premier Partner certificering som en anerkendelse til førende marketingbureauer, der opfylder krav til levering af effektive Google Adwords kampagner. 

For at vurdere om et givent marketingbureau opfylder kravene til at opnå Google Premier Partner certificering, skal marketingbureauet have:

 • Færdigheder og ekspertise i Google AdWords 
 • En stigning i omsætningen hos deres kunder
 • Evnen til at håndtere et vist antal kunder
 • Mere end én medarbejder, der er Google ekspert

Ved at opnå partnerstatus giver det marketingbureauet adgang til en række fordele – herunder Google Partner-badget. Dette badge gør at marketingbureauet opnår en form for specialisering-stempel blandt sine kunder, da det demonstrerer ekspertisen indenfor Google Adwords.

Google Premier Partner specialisering

Google Premier Partnere kan specialisere sig i et eller flere af følgende Google AdWords-produktområder.

 • Søgeannoncering
  Søgeannoncering

  Disse partnere kan hjælpe dig med at oprette og optimere annoncer, der bliver vist på Google Søgning vha. søgeordsstrategi og budgetplanlægning.

 • Mobilannoncering
  Mobilannoncering

  Partnere med certificering i mobilannoncering kan hjælpe dig med at komme i kontakt med kunder på mobilenheder ved hjælp af tekst-, billed-, video- og HTML5-annoncer.

 • Videoannoncering
  videoannoncering

  Certificerede partnere i videoannoncering kan hjælpe dig med implementering og optimering af dine videoannoncekampagner på YouTube

 • Displayannoncering
  Displayannoncering

  Partnere indenfor displayannoncering kan hjælpe dig med at oprette visuelle annoncer, der når ud til potentielle kunder på mere end to millioner websites og i mere end 650.000 apps.

 • Shopping-annoncering
  shopping-annoncering

  Certificerede partnere i shopping-annoncer hjælper dig med at placere dine produkter på Google Søgning, opsætte beholdningen i Merchant Center og oprette Google Shopping-kampagner.

Hvad betyder det for dig, at dit online marketingbureau er Google Premier Partner?

Hvis du ønsker at opnå succes med online markedsføring på Googles platforme, bør du altid undersøge, om dit marketingbureau er Google Premier Partner. Ved at vælge et bureau med Googles certificering, sikrer du dig hjælp og sparring af Google godkendte konsulenter.

Hos Krak Media Group står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde ud, hvad der virker bedst for dig og din virksomhed. Ring eller skriv allerede i dag – og få et uforpligtende tilbud.